Perinteinen juhannusaaton juhla järjestettiin Museonmäellä perjantai-illalla 21.6.2013.

Ohjelman aloittaneen lipunnoston jälkeen Anelma Laurila avasi kappalaispappilan aitassa valokuvanäyttelyn Tuntemattomat – Yrjö Äijälä-Panttilan ja Urho Virtasen tunnistamattomia valokuvia.

Juhannusaattoillan puheen piti Aija Niemelä, duettoja esittivät Maarit ja Pekka Rautanen, ja Juhani Alanko-Luopa lausui Matti Nummensalon runoja. Tilaisuus päättyi Raimo Mäen pitämään iltahartauteen. Ohjelman lomassa oli Rautasten johtamaa yhteislaulua. Väliajalla nautittiin kahvia ja pullaa.

Juhannusaaton juhlassa kävi arviolta parisen sataa henkilöä. Tapahtuman järjestivät Kurikka-Seura, Kurikan seurakunta ja Kurikan kulttuuritoimi.