Kaikki

Kurikan Joulu 2015 on ilmestynyt

kurikanjoulu2015_kansi_web

Tämän vuoden Kurikan Joulu -lehti on ilmestynyt. Lehteä voi ostaa Kotiseututalolta (Museotie 19, Kurikka) ja useista kurikkalaisista liikkeistä. Tarkempi lista jälleenmyyjistä myöhemmin.

Lehdessä on kaupungin ja seurakunnan tervehdykset, Kurikka-Seuran 80., Samuli Paulaharjun 140. ja Kurikan Korvenkävijöiden 70. juhlavuoden tapahtumia, Marjut Paulaharjun artikkeli Samuli Paulaharjun kivisestä tiestä kirjailijaksi, Kauko Kotirannan muistelu kurikkalaisten rakennustöistä Kainuussa, otteita Mauno Kentan tulevasta kirjasta, Tuomo Ahon teksti ensimmäisen raskaspatteriston asemaanajonäytöksestä, Minttu Ventelän kokemuksia lukuvuodesta Brasiliassa, Maija-Leena Seppälän, os. Ojaniemen kirjoittama teksti nuorisosta vuonna 1967, Pekka Mäntylän teksti kirvesmies Mikko Kivistöstä, Olavi Kandolinin kirjoitus löytämästään sormuksesta sekä monia muita mielenkiintosia juttuja.