Kurikka-Seura hakee jälleen juttuja ja muuta materiaalia vuosittain ilmestyvään Kurikasta Kotoosin -lehteen. Lehti julkaistaan nyt 48. kertaa. Lehteä on uudistettu ja aiemmin se ilmestyi nimellä Kurikan Joulu.

Lehden teema on tänä vuonna Suomen satavuotinen itsenäisyys. Haemme erityisesti lyhyitä tekstejä merkittävistä kurikkalaisista henkilöistä. Merkittävyys voi olla hyvin arkipäiväistä ja henkilökohtaistakin, kunhan perustelut ovat kohdillaan. Henkilöt voivat olla myös kauempaa historiasta kuin viimeisen sadan vuoden ajalta. Juttuja saa tietenkin toimittaa myös muista aiheista aiempien vuosien tapaan.

Lisäksi toivoisimme myös muuta materiaalia kuten piirroksia ja mielenkiintoisia valokuvia.

Valmiit jutut toivotaan lähetettävän 15.10.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kurikka.seura@gmail.com.

kurikan_joulu2016_taitto.indd

Edellisen vuoden kansi.