Kurikka-Seura piti kevätkokouksensa tiistaina 28. huhtikuuta 2015. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Kurikka-Seuran kunniajäsen Oiva Rinta-Kurikka. Sihteerinä toimi Leena Muurimäki. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2014 tilit ja tilinpäätös, toimintakertomukset liitteineen.

Avauspuheenvuorossaan Kurikka-seuran puheenjohtaja kiitti Kurikka-seuran vastuu henkilöitä johtokuntaa, ravintolatoimikuntaa ja kaikkia talkoolaisia hyvästä yhteistyöstä. Jälleen kerran olemme saaneet aikaan yhdessä paljon. Kaikkiaan Kurikan kotiseututalossa erillisissä museonäyttelyissä, kesäteatterin tapahtumissa kävi  10985 osanottajaa.

Merkittävää oli mm. että saimme Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahastolta Muuttuva museo –hankkeesta rahoitusta yhteistyöhön Jalasjärvi-seuran kanssa, suunnattuna molempien kuntien ala-asteen koululaisille tutustumiseen 1910-luvulla käytössä oleviin työtapoihin ja aikaan. Lisäksi järjestettiin molemmissa museoissa yleisötilaisuudet.

Samoin Virkistystä vanhoista valokuvista  -hankerahoituksella saimme aikaan vanhoista valokuvista näyttelyt JIK –peruspalvelulaitoskuntaliitosyhtymän kanssa palvelukeskus Kotoplasille ja Museoalueelle näyttelyiden rakentamiseen. Samalla saimme lisää tietoa näihin näyttelyissä olleisiin valokuviin.  Samalla se virkisti niitä katsomaan tulleita ikäihmisiä. Yhteistyössä kulttuurijärjestöjen kanssa järjestettyihin tapahtumiin kesäteatterilla vietettiin monta mielenkiintoista musiikki ym. juhlatapahtumaa.

pienennetty

Kokousväki. Kuva: Anelma Laurila