Liity jäseneksi Kurikka-Seuraan!

Tule mukaan Kurikka-Seuraan! Jäsenenä tuet Kurikka-Seuran monipuolista toimintaa. Kurikka-Seura ylläpitää Kurikan museota, kokoaa vaihtuvia näyttelyitä, elävöittää historiaa teatterin keinoin, julkaisee vuosittain Kurikasta Kotoosin -lehteä sekä järjestää lisäksi muita, jäsentensä näköisiä tapahtumia. Miltä sinun Kurikka-Seurasi näyttää?

Mitä Kurikka kotiseutuna sinulle tarkoittaa vai oletko kenties muualta kotoisin, mutta haluaisit tutustua uuteen kotiseutuusi? Vai oletko kenties ulkokurikkalainen tai jos ei muuten, niin ainakin henkisesti Kurikasta? Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita iloiseen joukkoomme!

Kurikka-Seuran jäsenedut 2017

Kurikasta Kotoosin -lehti

Ilmainen sisäänpääsy Kurikan museoon ja vaihtuviin näyttelyihin normaaleina aukioloaikoina.

Sekä muita vaihtuvia etuja!

Please enter the security code:
security code
Security Code (lowercase letters):
Lähetä

Jotta hakemuksen pystyy lähettämään, täytyy kirjoittaa turvakoodi (security code). Kirjoita koodi pienillä kirjaimilla (lowercase letters), kuten näet ne kuvassa.

Täytettyäsi lomakkeen maksa vuoden 2017 jäsenmaksu 30 euroa Kurikka-Seuran tilille FI91 47261020008531. Merkitse viestiksi jäsenen nimi, jonka maksu on kyseessä. Maksun vastaanotettuamme lähetämme jäsenkortin, jota näyttämällä pääset käyttämään jäsenetujasi.

Onko sinulla kysyttävää jäsenyydestä? Ovatko yhteystietosi muuttuneet?
Ota yhteyttä: kurikka.seura (a) gmail.com tai 040 5653682.