Liity jäseneksi Kurikka-Seuraan!

Tule mukaan Kurikka-Seuraan! Jäsenenä tuet Kurikka-Seuran monipuolista toimintaa. Kurikka-Seura ylläpitää Kurikan museota, kokoaa vaihtuvia näyttelyitä, elävöittää historiaa teatterin keinoin, julkaisee vuosittain Kurikasta Kotoosin -lehteä sekä järjestää lisäksi muita, jäsentensä näköisiä tapahtumia. Miltä sinun Kurikka-Seurasi näyttää?

Mitä Kurikka kotiseutuna sinulle tarkoittaa vai oletko kenties muualta kotoisin, mutta haluaisit tutustua uuteen kotiseutuusi? Vai oletko kenties ulkokurikkalainen tai jos ei muuten, niin ainakin henkisesti Kurikasta? Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita iloiseen joukkoomme!

Kurikka-Seuran jäsenedut 2020

Kurikasta Kotoosin -lehti

Ilmainen sisäänpääsy Kurikan museoon ja vaihtuviin näyttelyihin normaaleina aukioloaikoina.

Sekä muita vaihtuvia etuja!
Jäsenmaksu vuodelta 30 euroa.

Täytä jäsenlomake tästä

Täytettyäsi lomakkeen, järjestelmä lähettää antamaasi sähköpostiin jäsenlaskun. Jos jäsenlasku ei tule perille, eikä ole esimerkiksi roskapostikansiossa, otathan yhteyttä.

Onko sinulla muuta kysyttävää jäsenyydestä? Ovatko yhteystietosi muuttuneet?
Ota yhteyttä: kurikka.seura (a) gmail.com tai 040 5653682.