Kurikka-Seuran some-syöte

Kurikka-Seura ry

Kurikka-Seura ry:n ylläpitämä Kurikan museo ja kotiseututalo Kurikan museo vie sinut kivikaudelta 1800-luvun vanhaan tupaan, 1672 rakennetun saarnahuoneen muistojen äärelle ja tutustumaan kurikkalaisen yrittäjyyden juurille. Hyppää jopparille, lähde mukaan Samuli Paulaharjun, kirjailijan synnyinseudulle. Tule tutustumaan hääpelimanni ja soitintenrakentaja Sameli Elomaan soitintupaan. Ympärivuotisesti avoinna tilauksesta oleva kotiseututalo tarjoaa puitteet niin juhlille kuin kokouksillekkin. Kesäkauden ulkopuolella avoinna sopimuksen mukaan!
Kurikka-Seura ry1 month ago
Kurikka-Seuran kesätyöhaku on auki 🙂 www.kurikka-seura.fi/tyopaikat
Kurikka-Seura ry4 months ago
Painolämpimät lehdet nyt kaupoissa! Hae omasi!
Kurikka-Seura ry4 months ago
Kurikka-Seuran syyskokous to 14.12. klo 13 alkaen Hotelli Kurikassa. Ilmoittautumiset: Jenni Laurila 0405653682
Kurikka-Seura ry7 months ago
Kurikka-Seura hakee jälleen juttuja ja muuta materiaalia vuosittain ilmestyvään Kurikasta Kotoosin -lehteen!

Kurikka-Seura ry8 months ago
Kesäkautemme vetelee viimeisiään ja museo on enää tänään perjantaina virallisesti auki!

Kuitenkin sopimuksen mukaan on mahdollista päästä museovierailulle. Soita, laita sähköpostia tai laita vaikka yksityisviesti täällä facebookissa, jos museovierailu kiinnostaa! ✨ Lisäksi seuraa ilmoitteluamme, syksyn ja talven aikana saattaa olla erityispäiviä, kun museo on auki!

Kiitos kaikille meillä kesän aikana vierailleille!😊
1 month ago
2 months ago