Kurikka-Seuran some-syöte

Kurikka-Seura ry

Kurikka-Seura ry:n ylläpitämä Kurikan museo ja kotiseututalo Kurikan museo vie sinut kivikaudelta 1800-luvun vanhaan tupaan, 1672 rakennetun saarnahuoneen muistojen äärelle ja tutustumaan kurikkalaisen yrittäjyyden juurille. Hyppää jopparille, lähde mukaan Samuli Paulaharjun, kirjailijan synnyinseudulle. Tule tutustumaan hääpelimanni ja soitintenrakentaja Sameli Elomaan soitintupaan. Ympärivuotisesti avoinna tilauksesta oleva kotiseututalo tarjoaa puitteet niin juhlille kuin kokouksillekkin. Kesäkauden ulkopuolella avoinna sopimuksen mukaan!
Kurikka-Seura rymarraskuu 24th, 2017 at 8:13pm
Kurikka-Seura hakee jälleen juttuja ja muuta materiaalia vuosittain ilmestyvään Kurikasta Kotoosin -lehteen!

2    View on Facebook
Kurikka-Seura rymarraskuu 24th, 2017 at 8:13pm
Kesäkautemme vetelee viimeisiään ja museo on enää tänään perjantaina virallisesti auki!

Kuitenkin sopimuksen mukaan on mahdollista päästä museovierailulle. Soita, laita sähköpostia tai laita vaikka yksityisviesti täällä facebookissa, jos museovierailu kiinnostaa! ✨ Lisäksi seuraa ilmoitteluamme, syksyn ja talven aikana saattaa olla erityispäiviä, kun museo on auki!

Kiitos kaikille meillä kesän aikana vierailleille!😊
32    View on Facebook
Kurikka-Seura ry shared Rypölän Torppa's event.marraskuu 24th, 2017 at 8:13pm
Tulevana viikonloppuna Rypölän torpalla vietetään Wanhan Ajan Päiviä.
   View on Facebook
Kurikka-Seura ry
Kurikka-Seura ry shared Harrastajateatteri Synkky's event.marraskuu 24th, 2017 at 8:13pm
Nyt kalentereihin ylös 5.8 ja suunnaksi Pitkämö Canyon Camping!

Kurikassakin nimittäin ulkoilutetaan kansallispukuja, sillä Kurikan Harrastajateatteri Synkky järjestää kansallispukujen tuuletuspiknikin. Paikalle voi tulla myös ilman omaa kansallispukua ihailemaan ja viettämään mukavaa kesäpäivää!
   View on Facebook
6    View on Facebook