Kaikki

Tervetuloa kirjoittamaan Kurikan Jouluun 2015!

kaupunginkokoelmista15

Kurikka-Seura julkaisee perinteiseen tapaan Kurikan Joulu -lehden. Vuoden 2015 painos on jo peräti 46. lehti.

Mitä sellaista kuluvan vuoden aikana on tapahtunut, joka ansaitsisi tulla kerrotuksi? Entä menneinä vuosikymmeninä? Myös tulevan vuoden 2016 tapahtumat kiinnostavat meitä! Otamme vastaan juttuvinkkejä, valmiita kirjoituksia sekä valokuvia ja piirroksia. Toivomme juttuja eri kohderyhmiä kiinnostavista aiheista – vauvasta vaariin. Kirjoitusten teemat voivat olla melkein mitä tahansa, kunhan aiheet liittyvät jotenkin Kurikkaan ja sen lähialueisiin.

Takaraja materiaalin lähettämiseen on ke 30.9. Juttuvinkit toivomme mieluusti jo aikaisemmin, jotta ehdimme kirjoittaa ne valmiiksi asti.

Toivomme sähköpostit ensisijaisesti seuraavaan osoitteeseen: kurikka.seura(a)gmail.com

Meidät tavoittaa myös postitse:
Kurikka-Seura ry.
Museotie 19