Avoimet työpaikat

Kurikan päivät 1977 voinkirnuaminen

HAETAAN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme vähintään kahta (2) kesätyöntekijää kesäkaudelle 2018. Työntekijän tehtäviin kuuluu museon opastus, museokokoelman ylläpito, museoalueen hoitaminen sekä kesätapahtumien järjestämiseen liittyvät työt. Tehtävä sopii esimerkiksi soveltuvaa alaa opiskelevalle. Työaika ja työtehtävät sovitaan tarkemmin tehtävään valittujen kesken.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t voi lähettää 30.3.2018 mennessä osoitteeseen: kurikka.seura( a )gmail.com. Myös tehtävään liittyvät kysymykset voi osoittaa tähän sähköpostiin.

Teemme myös mielellämme oppilaitosyhteistyötä harjoitteluiden sekä opinnäytetöiden merkeissä.

ILMOITTAUDU TALKOOLAISEKSI

Kaipaatko uutta harrastusta ja haluatko tutustua uusiin ihmisiin? Ilmoittaudu talkoolaiseksi Kurikka-Seuralle! Talkootehtäviä löytyy laidasta laitaan muurinpohjaplättyjen paistamisesta aina rakennusten huoltotöihin, pysäköinninohjauksesta teatterilippujen myyntiin sekä perinnetaitojen esittelyyn. Lämpimästi tervetuloa iloiseen joukkoomme!