Avoimet työpaikat

Kurikan päivät 1977 voinkirnuaminen

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä vapaita työpaikkoja. Voit kuitenkin lähettää halutessasi vapaamuotoisen hakemuksen ja saatamme olla yhteydessä, mikäli tarvitsemme osaamistasi vastaavaa työvoimaa myöhemmin. Teemme myös mielellämme oppilaitosyhteistyötä harjoitteluiden sekä opinnäytetöiden merkeissä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t voi lähettää osoitteeseen: kurikka.seura( a )gmail.com.

***

Kaipaatko uutta harrastusta ja haluatko tutustua uusiin ihmisiin? Ilmoittaudu talkoolaiseksi Kurikka-Seuralle! Talkootehtäviä löytyy laidasta laitaan muurinpohjaplättyjen paistamisesta aina rakennusten huoltotöihin, pysäköinninohjauksesta teatterilippujen myyntiin sekä perinnetaitojen esittelyyn. Lämpimästi tervetuloa iloiseen joukkoomme!