Kategoriat
Vuosi 2008

Sota-ajan puolinen -lounastapahtuma 3.4.

Sota-ajan puolinen -lounastapahtuma esitettiin uudelleen yleisön pyynnöstä vuoden 2006 tapaan, nyt osittain uusin lauluin, Kurikan kotiseututalolla torstaina 3.4.2008 klo 11-14. Aloitimme ruokailulla klo 11. Ruokalistallamme oli maitoliemiperunat, sianlihakastike + perunat, punajuuri, suolakurkku, leipä ja voi, juomat: maito, vesi ja kotikalja, jälkiruuaksi nautimme ruismarjapuuroa ja vispipuuroa. Ohjelmaosuus alkakoi klo 12, ja sen päätteeksi juotiin nisukahveet.

Palanpainikkeeksi esitettiin sota-ajan musiikkia ja lauluja, esiintymässä emeritus koulunjohtaja Pentti Lehtimäki, joka johti myös yhteislaulut. Pentti Lehtimäki haastatteli paikalla olleita kotirintamalottia ja sotaveteraaneja.

Mukana olivat myös Etelä-Pohjanmaan Sotalapset kerholaisia puheenjohtaja Aulis Kjäll´in johdolla. Hän kiitti tilaisuuden järjestäjiä ja ohjelmansuorittajia.

Tilaisuuden osanottajilla oli mahdollisuus ostaa Sota-ajan lauluja CD, jossa musiikkia Pentti Lehtimäen esittämänä ja Tauno Välikorven lausumana Yrjö Jylhän runoja.

Museokauppa oli avoinna, samoin kotiseututalossa olevat näyttelymme olivat avoinna.